Har du en bedste ven, der skal giftes? Så er det klart, at han ikke skal gå ind i ægteskabet, før han har haft en fed polterabend, han aldrig kommer til at glemme. Men når man har sat barren så højt, så er det måske også svært at komme på gode idéer, der virkelig tager det til dette niveau.

Ingen polterabend uden strip på menuen

Når man skal ind i et ægteskab, så hengiver man sig komplet til et andet menneske. Derfor er det klart, at man skal have det lidt sjovt med at se på letpåklædte damer, inden man skal vente for enden af alteret. Det kan være, at du skal klikke dig ind på https://skystrip.dk/ for at finde ud af, hvordan du kan komme i gang med at bestille strip til din ven. Det er også meget fedt for dig selv, at du endelig har en undskyldning for at se på strips, uden at din kæreste kan blive sur over det.

Der skal også være noget ydmygende

Men der er også tradition for, at man skal gøre noget, der er lidt pinligt for gommen. En polterabend er trods alt lidt et symbol på, at man får det sidste af sin ”vilde ungdom” ud af kroppen. Her er der mange, der f.eks. vælger at ”tvinge” deres ven til at stå med et skilt, hvor der f.eks. bliver solgt kys eller kram. Her kan det være ekstra sjovt, hvis han også bliver klædt ud i dametøj.

Der skal være noget, som er lidt skræmmende

Men det er også fedt, hvis man prøver noget på sin polterabend, der er en smule skræmmende. Det kan f.eks. være, at paintball kunne være noget? Det er meget brugt til polterabend, og der er mange, der har succes med det. Det kan også være, at I skal op og kravle højt et sted, eller at I skal give den fuld gas på en gokartbane. Der er mange muligheder, men det er klart, at det kan være svært at vælge, når man gerne vil give gommen den bedste polterabend.