Leder du efter et fedt sted, hvor du kan afholde din næste firmafest, konferencemiddag eller et awardshow? Der er intet sted som Cirkusbygningen til at afholde et event. Cirkusbygningen er et dansk kulturikon og har massere at byde på i forhold til afholdelse af events. Der er mulighed for mange forskellige slags oplevelser til et virksomhedsevent. Alt det kan du læse meget mere om her. Hvis du er interesseret i at vide endnu mere, så klik her.

Hvad kan Cirkusbygningen byde på?

Først og fremmest er Cirkusbygningen et sted med stor kapacitet. Der er plads til både store og små selskaber.

Du kan finde lokaler såsom Cirkussalen, hvor der er plads til mellem 200-1000 personer. Her kan du afholde større events og har mange muligheder for underholdning. Der er masser af plads og højt til loftet.

Du kan også bruge et mindre lokale såsom Buddha Lounge, hvor der er plads til op til 150 gæster. Dette lokale kan bruges til breakout rooms eller backstage-område, hvis nødvendigt.

Udover at have plads til mange mennesker er Cirkusbygningen placeret helt perfekt i hjertet af København. Da bygningen er på gåafstand fra Hovedbanegården, er den både tilgængelig for københavnere, men også for dem, der kommer langvejs fra med tog. Derudover er der gode parkeringsmuligheder tæt på.

Cirkusbygningen lægger også hus til Wallmans Dinnerparty, som er en stor oplevelse med underholdning, mad og drikke. Showet vil være den perfekte og anderledes oplevelse til firmafesten.

Hvad er inkluderet i prisen?

Det er individuelt, hvad der er inkluderet i prisen. Det kommer nemlig helt an på jeres vision og den aftale, der bliver lavet med Cirkusbygningen. Der er dog blevet lavet forslag til de forskellige events, og hvad Cirkusbygningens planlæggere mener bør være inkluderet. Det er f.eks. garderobe, velkomstdrink, 4-retters-menu, øl/vin/sodavand, kaffe/te, Wallmans Internationale Dinnerparty, fest med DJ osv.

Når du planlægger et event hos Cirkusbygningen får du dog hjælp fra professionelle rådgivere, der hjælper dig med at gøre din oplevelse og dit event til alt, hvad du kunne drømme om. Du har mulighed for at komme ud og se på lokalerne, hvis du er interesseret i det, og du kan få alt den information, du skal bruge fra rådgiverne. På den måde sørges der for, at der ikke bliver nogen skuffelser eller misforståelser.